Головна » Архів новин
22.09.2009 Робота міської ради (відео) прочитати...
Нарада 09:00, Сесія 11:30 (Відео)
Переглядів: 709 | Дата створення: 28.12.2009 | Коментарі (0)
Акція протесту Партії Регіонів прочитати...
Акція протесту Партії Регіонів (Відео)
Переглядів: 684 | Дата створення: 26.12.2009 | Коментарі (0)
Украинские гаишники шокируют население своим хамским и бандитским поведением прочитати...
Возбудившись до предела, сотрудник ГАИ в очередной раз пригрозил, что отнимет мобилку, и стал пытаться проникнуть в машину! Благо, я до этого закрыл двери, потому попасть в салон у него не получилось. После такого поворота событий я завел двигатель и решил... (+Відео)
Переглядів: 784 | Дата створення: 11.11.2009 | Коментарі (0)
То що ж розпилювали над Львовом? прочитати...
Видається, насамперед, це були спори паніки та істерії

Тривалий час Львовом ширилися чутки щодо зрошення з гелікоптерів західних регіонів спеціальними антивірусними препаратами, дуже шкідливими для людей. Пересічні обивателі звідкілясь дізнавались і поширювали інформацію, що Львів "бризкали" у минулий четвер пізно ввечері й у минулу п'ятницю чи то з 12.00 до 15.00, чи то з 15.00 до 17.00. Особливо тісними лавами вертольоти йшли над "Охматдитом". Особисто автору цих рядків пощастило почути зазначену інформацію від знайомих лікаря, педагога і чиновника облради. За розповідями всезнаючих городян, Тернопіль "бризкали" на день раніше, у минулу середу, Дрогобич - у ту ж п'ятницю. Прокоментувати цю цікаву, але абсолютно абсурдну інформацію "Ратуша" попросила начальника міського управління охорони здоров'я Львівської міської ради Володимира Зуба.

Переглядів: 749 | Дата створення: 06.11.2009 | Коментарі (0)
Цікавий випадок та висновки лікаря зі стажем. Грип А/H1N1 та легенева чума прочитати...
Я врач с почти 20 ти летним стажем, из них около 5 лет работаю практикующим семейным врачом в г. Одесса.

Я сам перенёс то заболевание, от которого умирают пациенты в Западной Украине. Поэтому надеюсь на то, что может в чём-то помогу пациентам и врачам разобраться в этом заболевании.

Сразу хочу сказать – грипп А/H1N1 и то заболевание, от которого умирают люди – СОВЕРШЕННО РАЗНЫЕ ЗАБОЛЕВАНИЯ!!!! У них НЕ СОВПАДАЕТ КЛИНИКА, предшествующая развитию МОЛНИЕНОСНОЙ ПНЕВМОНИИ!!!!

И не надо привязывать грипп А/H1N1 к смертям и тактике лечения пациентов этим вторым заболеваниям, которые условно называют «лёгочная чума», хотя я склоняюсь именно к этому заболеванию.

Теперь по порядку.
Переглядів: 1016 | Дата створення: 05.11.2009 | Коментарі (1)
«Свиной» грипп как зеркало, в котором видно все…- Комаровский Е.О. прочитати...
Я искренне собирался написать о гриппе через пару дней - уж очень хотелось дождаться хоть какой-нибудь адекватной и объективной информации. Но вот только что разговаривал со знакомой медсестрой, которая работает в поликлинике. Ей позвонила начальница (зав. отделением) и сказала: завтра на работу, так чтоб с собой принесла 3 маски. На вполне справедливое возражение, дескать, где ж я их возьму, последовал более чем адекватный по нынешним украинским реалиям ответ: «твои проблемы, приказ главврача, ночь длинная, сошьешь…». Эта информация стала последней каплей: похоже, молчать больше нельзя, надо говорить.
Переглядів: 746 | Дата створення: 05.11.2009 | Коментарі (0)
Печальное предисловие прочитати...
Печальное предисловие Сейчас ночь с воскресенья на понедельник, 1-2 ноября 2009 г. Завтра Украина ожидает прибытия мудрых экспертов ВОЗ, завтра должна дать ответ некая особо правильная Лондонская лаборатория. Я искренне собирался написать о гриппе через пару дней - уж очень хотелось дождаться хоть какой-нибудь адекватной и объективной информации. Но вот только что разговаривал со знакомой медсестрой, которая работает в поликлинике. Ей позвонила начальница (зав. отделением) и сказала: завтра на работу, так чтоб с собой принесла 3 маски. На вполне справедливое возражение, дескать, где ж я их возьму, последовал более чем адекватный по нынешним украинским реалиям ответ: «твои проблемы, приказ главврача, ночь длинная, сошьешь…». Эта информация стала последней каплей: похоже, молчать больше нельзя, надо говорить. На самом деле и пятницу, и субботу я только и делал, что говорил. В адресной книге моего телефона 850 записей и, похоже, за эти два дня позвонили все. Отвечал на вопросы, как мог успокаивал, объяснял… Я прекрасно понимал, что если уж мои друзья и пациенты (т.е. люди заведомо прошедшие и практическую, и теоретическую подготовку по лечению вирусных инфекций) впадают в панику, то общая ситуация просто катастрофическая. В пятницу я разговаривал с руководителем одного из Харьковских телеканалов. Выяснилось, что шансов поговорить с жителями города нет никаких. Абсолютно все время занято политиками. Вечером того же дня шло шоу Савика Шустера, посвященное ситуации в Украине в связи с гриппом. Это шоу было моим самым большим потрясением за последние годы: такого жгучего стыда за собственную страну я не испытывал никогда…
Переглядів: 760 | Дата створення: 03.11.2009 | Коментарі (0)
Шануймося! прочитати...
Ще два тижні тому у нас повигрібали з аптек все, що хоч віддалено нагадувало протизастудний препарат. Акурат саме тоді я й виявив, що твориться щось неймовірне. Відвідини аптеки ввели мене у стан легкої задуми – мені віддали чи не останній порошок від застуди і я, як і сотні моїх земляків, подибав до праці, щоб там пройти повний курс самолікування.

Отже, я пив якусь швидкорозчинну гидоту з ароматом лимона. Від цього аромату в’янув справжній лимон і залишався незмивний осад на стінках чашки, однак, я пив. Увечері слизову рота я допалив кінською дозою цибулі і виполоскав содою та йодом останні залишки недобитих мікробів з горла. Кодою дня стало півгодинне виколупування металевої кришечки в’єтнамського бальзаму «Зірочка» з металевої ж коробочки. Замордувавшись воювати з «Зірочкою» і, віддовбавши ледь не зубами, ту жирно-слизьку металеву кришечку, я втомлено впав у ліжко…

Зранку наочно видно було всі ознаки одужання – язик з білого став лимонно-жовтим і залишки ядучого порошку з ароматом, ідентичним натуральному, скрипіли на зубах, заглушаючи кашель. Голова важка, мов чавунний баняк і у грудях благородний присвист, наче в актора Ульянова, що грав «вора в законі» у фільмі «Антикіллер-2». Кашляв я теж красиво: глибоко вдихав, а потім, згинаючись вчетверо, надривно відхукував прямо в підлогу – в здоровому тілі і кашель здоровий! При цьому я приємно червонів до ліловості і очі вилізали з орбіт так, що контактні лінзи випадали…

Любі мої! Я все робив неправильно. Я самолікувався. Як і сотні моїх співвітчизників. Зараз я чудово розумію, що так робити більше не можна, однак, я нічим не ліпший від усіх інших – я також хрещуся, коли влупить грім і маю чудову звичку користуватись стратегічним прийомом «якось та воно й буде»…
Переглядів: 745 | Дата створення: 03.11.2009 | Коментарі (1)
Декілька простих порад для профілактики захворювання прочитати...
«Якщо Ви забезпечуєте життєдіяльність міста або маєте потребу вийти на вулицю, просимо обов’язково одягати захисну марлеву пов’язку або використовувати шарф як замінник пов’язки», – йдеться у повідомленні. 

«Якщо з’явились певні ознаки захворювання, просимо негайно дзвонити в поліклініку. Особливо звертаюсь до вагітних жінок, не ходити в поліклініки, а викликати до себе додому лікаря-терапевта. До моменту прибуття лікаря потрібно зорганізувати окрему кімнату для хворого, або зробити в кімнаті окремий сектор». 

«Просимо не займатись самолікуванням. Одразу при виявленні перших ознак захворювання звертатись до лікаря. Частина летальних випадків спричинена несвоєчасним звертанням до медиків». 
Подаємо декілька простих порад для профілактики захворювання (+Фото)
Переглядів: 896 | Дата створення: 02.11.2009 | Коментарі (6)
Держава закупила препарат «Таміфлю» за 134 грн за упаковку. «З рук» його продають за 500–1000 грн? прочитати...
30 жовтня, в ефірі програми «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» головний державний санітарний лікар України Олександр Біловол повідомив, що за дорученням Кабміну було закуплено понад 60 тисяч упаковок препарату від грипу H1N1 «Таміфлю», у тому числі 18 тисяч – харківського виробництва. Препарат придбали за ціною 134 грн за упаковку, – повідомив високопоставлений чиновник.
На це повідомлення народний депутат України Ганна Герман відреагувала реплікою, що ліки, які коштують понад сто гривень не можна вважати доступними для зубожілого населення України. Однак вчора з вуст чиновникі прозвучала інформація, що препарат «Таміфлю» коштує 500 грн, а в інтернет-виданнях з’явилася неофіційна інформація, що на Львівщині цей препарат пропонують «з рук» за ціною «від 500 до 1000 грн». (+Фото)
Переглядів: 839 | Дата створення: 02.11.2009 | Коментарі (10)
« 1 2 3 4 5 »
 Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Всього присутніх зараз на сайті: 1
Незареєстрованих: 1
Зареєстрованих: 0


Можливо зацікавить

Copyright Stebnik159 © 2024
Весілля, Хочу весілля,
Сайт управляється системою uCoz