Головна » Статті » Політика » Політика => Партія Регіонів

New Акція протесту автомобілістів (24 липня 2009 року)
Акція протесту автомобілістів. Основні події






Взято з сайту: regions.lviv.ua
АКЦІЯ ПРОТЕСТУ ДРОГОБИЦЬКИХ РЕГІОНАЛІВ.

Згідно рішення ради, 24 липня 2009 року Дрогобицька міська організація Партії регіонів провела акцію протесту автомобілістів Дрогобича і Стебника щодо катастрофічного стану доріг у цих містах. О 10 годині ранку близько 120 автомобілів із символікою Партії регіонів та державними прапорами рушили вулицями Дрогобича. Регіонали міста змушені були провести цю акцію в знак протесту діям місцевої націонал-демократичної і патріотичної влади, котра у 2008 році використала рекордну суму грошей на реконструкцію і ремонт доріг. Ця сума коштів становила 12 мільйонів гривень, а за словами голови міста -всі 15 мільйонів. Однак, дороги у місті так і залишились у жахливому стані, Бездоріжжям, інакше не назвеш, - стан вулиць Горішня Брама, Івана Франка, Володимира Великого, Будівельної, Котляревського, БогданаХмельницького, Наливайка, Зарічної, Солоний ставок, княгині Ольги. По цих вулицях міста неможливо ні проїхати, ні пройти, особливо у негоду.

У ДМОПР, як і у всіх мешканців міста виникає цілком закономірне питання: куди ж поділися кошти на ремонт доріг. Громада Дрогобича і Стебника «сита» солодкими обіцянками про добротні дороги міста. Справа далі слів не посувається. Дрогобицькі регіонали вважають, що демократично обраній владі слід набратися мужності і сказати правду територіальним громадам Дрогобича і Стебника, хто ж розтринькав кошти, які були передбачені на ремонт доріг. Мешканці цих міст повинні знати поіменно винних посадових осіб від влади. Дрогобицька міська організація Партії регіонів поставила до влади вимогу: до 1 листопада ц.р. завершити ремонт і реконструкцію доріг. Якщо ця вимога не буде виконана у Дрогобичі, регіонали закликатимуть жителів міста до акцій непокори в межах існуючого законодавства України.

Акція непокори, яка проходила у Дрогобичі, розпочалась із вулиці Стрийської і завершилась на площі Ринок біля міської Ратуші. Влада міста, зустрівши протестантів, запросила їх до сесійної зали, де з учасниками акції мали розмову голова міста Микола Гук, заступник голови з гуманітарних питань Богдан Пристай. Із зверненням від імені територіальної громади до міського голови, виконкому міської Ради, депутатського корпусу звернувся голова ДМОПР Сергій Гориславський. Вимоги звернення стосуються ремонту доріг у Дрогобичі впродовж 2007, 2008 і першого півріччя 2009 років. Крім того, регіонали зажадали від влади, щоб ці вимоги були доведені до відома депутатів міської Ради, керівників служб, відділів і управлінь аби вони мали можливість дати вичерпну відповідь на запитання , які цікавлять громаду міста.

Далі кортеж із 120 автомобілів рушив до Стебника. Проїхавши по повному бездоріжжю, зупинились біля міської Ради. Нажаль, жодного представника влади на робочих місцях не виявилось. Годину очікували учасники акції на прихід народних обранців. Не відповідали стебницькі владоможці і на телефонні дзвінки. Побоялись народного гніву. Довелось під стінами мерії зачитати вимоги до влади і передати їх секретарці. Вона єдина виявилась на робочому місці.

Дуже дивно, що влада, обрана народом, боїться свого ж власного народу у місті Стебнику. Видно так «докерувались», що бояться людей, які вже за себе просто не відповідають. Тепер зрозуміло, що, кандидати на владні місця використовують народ лише під час виборчих перегонів. Саме для цього владоможцям і потрібні люди. Регіонали Дрогобича вимагають від влади повного звіту за свої дії!

Сергій Гориславський,
голова Дрогобицької міської організації
Партії регіонів.

Категорія: Політика => Партія Регіонів | Додав: andriy159 (29.07.2009)
Переглядів: 733 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
Ваш коментар оживить цей сайт
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
 
 Форма входу

Категорії розділу
Політика => Сесія [1]
Політика => Партія Регіонів [2]
Політика => Копірайт [6]

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Всього присутніх зараз на сайті: 1
Незареєстрованих: 1
Зареєстрованих: 0


Можливо зацікавить

 
Copyright Stebnik159 © 2024
Весілля, Хочу весілля,
Сайт управляється системою uCoz