Головна » Статті » Політика » Політика => Партія Регіонів

New Сміття

Сміття

    Останні події не могли пройти стороною громадян міста Стебника. Невивезення сміття вже кілька місяців, є підставою не тільки вважати, що влада нічого не робить, але й припускати, що хтось на цьому добряче відмиває гроші. Не припустимо, щоб сміття ніхто не вивозив! По вулицях сморід, вітер все це розкидує, дощ змиває в ріки, збільшилась кількість бездомних собак, які невідомо чим можуть бути заражені, "щурі як коні". Чим займаються представники влади в цей час ? Як реагують ? Чи здатні вони ще думати й вирішувати ? Яку повагу вони заслужили ? Як тепер вони збираються викручуватись ? Чи буде на цей раз когось за це покарано ? Відповідь вже всі давно знають, залишилось лише подивитись на всю цю публіку і побачити реальну картину хто є хто.

7 липня 2009 рік











9 Липня







10 Липня













Висновок



Спілкування з мешканцями







Результат




Стаття з сайту "Вголос про політику"

1,5 місяці з міста Стебник не вивозили сміття, місто полонили гризуни і мухи. Про це повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів з посиланням на голову Стебницької організації Партію регіонів Вікторію Стародуб.
«Спочатку з міста несистематично вивозили сміття, а згодом і взагалі перестали. Все це призвело до масового розповсюдження гризунів та мух. Запах, який оточував місто, нестерпний, воно потопало у смітті. Мешканці міста почали звертатися до виконавчої влади, до ЖКГ, до депутатів, та дарма – нас немов не чули. Пояснення було лише одне – машини поламані, грошей нема», - розповіла Вікторія Стародуб.
Мешканці міста звернулися з колективною заявою до народних депутатів Олександра Горошкевича та Петра Писарчука.
15 липня повинна була відбутися сесія міської ради, але чиновники відмовились взяти у ній участь. Мешканці висунули недовіру начальнику КПМ ВУЖКГ п. Кузьмуку. Місту також вдалося укласти договір з м. Стрий щодо вивозу та утилізації сміттєвих відходів. На даний момент машини вивозять те, що не вивозилось 1,5 місяці».
«Але виникають питання чому треба було звертатися аж до народних депутатів? Чому наша місцева влада реагує лише тоді, коли хтось "зверху" не заставить? Чому треба було доводити жителів міста до паніки? Чому наші депутати, які є на місці не могли відреагувати і покарати винних?», - обурюється Вікторія Стародуб.



Джерело: http://www.vgolos.lviv.ua/politic/news/33888.html
Категорія: Політика => Партія Регіонів | Додав: andriy159 (29.07.2009)
Переглядів: 745 | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 0
Ваш коментар оживить цей сайт
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
 
 Форма входу

Категорії розділу
Політика => Сесія [1]
Політика => Партія Регіонів [2]
Політика => Копірайт [6]

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Всього присутніх зараз на сайті: 1
Незареєстрованих: 1
Зареєстрованих: 0


Можливо зацікавить

 
Copyright Stebnik159 © 2024
Весілля, Хочу весілля,
Сайт управляється системою uCoz