Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Зашулупались...
New Зашулупались...
21:11:42

Зашулупалися :)

    Саме так можу назвати реакцію майже всіх хто нині хоче бути при владі. Такі всі добрі стали, чого б це раптом...

В цій статті не буду ніяких агітацій проводити.

    Отже, знову вибори і знову до людей за для вирішенням проблем підходять партійні люди. Це люди які готові відстояти права людей - наша майбутня влада. Проте складається враження що у людей до цього часу не було проблем. Приємно вражені люди негайним вирішенням проблем тепер щиро будуть голосувати. Я не конкретизую іменно якусь партію, це фактично всіх стосується, оскільки чітко сказати що ця чи ця партія цілий рік щось робила сказати не можна. Цього не було так аж чітко видно. Погодьтесь. Ефект лише перед виборами, а після виборів як після свята - будення. Не забуваймо, що доріг у нас більше року так і не було, хоч хочу відзначити, що дорогу на Доброгостів полатали, і хоч зараз вона зруйнована (по причині неякісно проведених робіт), все таки більше пів року по ній можна було їздити. А дорога на Трускавець це лице нашої влади. Замітно лише одне - цей шутр і велике каміння ще більше розруйнувало дорогу ніж б вона була б просто в ямах. Тепер ні ям ні дороги - суцільне бездоріжжя і витратитись на відновлення треба буде в порядно більше. Дякуємо також за дерев'яні лавочки, але треба було їх раніше поставити. Особисто я це не зараховую.

    Шановні партійці. Знаєте чому Ви зараз такі не впевнені в результатах виборів ? Тому що треба було робити щось і тоді а не тільки тепер. Звісно комусь повезе, комусь не пощастить, адже народ запутався. А якщо б Ви працювали ефективно, то всі б за Вами й тільки потянулись.


    Шановні виборці. Голосуйте не за рекламу, на яку страчено хто зна звідки (можливо й свої) гроші, а за поступки. Будьте уважні, аналізуйте, взнавайте, легко можна написати багато чого в газеті, показати по телебаченні, надрукувати на плакаті, але завоювати довіру в людей набагато важче. Це все лише слова, текст і фото. А нам треба результат. Хто Вам допомагав після виборів, кому можна довірити, хто зробить не словом а ділом, буде відстоювати Ваші права - за того й голосуйте.


Додам ще: концерт, дорогі феєрверки та "халявна" медовуха були зайвими. Надіюсь, що ніхто не купиться на такого роду агітацію. А найбільш що дивує що почали латати дороги. Якраз ми вчора повертались зі Львова, падав мокрий сніг, і стив гарячий асвальт. Ну тут хочеться додати нецензури, але слово за народом. Всіх благ


Істинно бажаю, щоб в нашому місті було краще жити.

Переглядів: 1071 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ваш коментар оживить цей сайт
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
 
 Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Всього присутніх зараз на сайті: 1
Незареєстрованих: 1
Зареєстрованих: 0


Можливо зацікавить

 
Copyright Stebnik159 © 2024
Весілля, Хочу весілля,
Сайт управляється системою uCoz