Головна » 2011 » Вересень » 23 » ПЕРЕД ПАМЯТНИКОМ ШЕВЧЕНКА…ЗВІРИНЕЦЬ
New ПЕРЕД ПАМЯТНИКОМ ШЕВЧЕНКА…ЗВІРИНЕЦЬ
10:21:48
   Як не крути, а Великий Кобзар, що стоїть на Майдані у Стебнику, ще такого дива не бачив! В центрі міста, на бруківці, перед пам’ятником Тарасу Григоровичу, розташувався міні-зоопарк «одеського розливу» з чудернацькою назвою «Куточок Африки». Запропонована стебничанам розважальна програма включала в себе виставку мавпочок (макак та бобуїнів), плазунів, катання на поні, електромобілях, тощо. Якраз усю екзотику, якої Шевченко не міг бачити навіть на засланні. І на усі ці дива Великий Кобзар мав змогу споглядати безкоштовно. Для стебничан такі розваги коштували від 30 до 50 гривень. І це плата лише за вхід. А якщо ваше чадо захоче покататися на батуті, чи електромобілях – цю послугу вам нададуть за окрему плату. Хоча вона включена в програму і мала б входити в ціну квитка. Як на одеситів, можливо, такі ціни і не є кусючими. Та мешканці Стебника не дуже поспішали кидати гроші на вітер. Тож дитяче розважальне містечко «Куточок Африки» надовго у місті калійників не затрималося. Три години – і бувай здоровий! Та славу про себе залишили недобру. Прибули в Стебник десь опівночі. і одразу ж в’їхали на вимощену бруківкою центральну частину міста, що звуть Майданом. Як стверджують працівники радіотаксі, котрі були очевидцями події, ніхто з гостей міста раніше собі такого свинства не дозволяв: муцувати колесами фургону територію Майдану, залишаючи після себе на бруківці чорні полоси.



Глибоко вражені такою наглістю, таксисти зателефонували міському голові та місцевим депутатам. На місце прикрого інциденту прибули правоохоронці та змусили прибульців покинути територію Майдану. Проте зранку, як ні в чому не бувало, вчорашні вигнанці почали облаштовувати своє шатро буквально за декілька метрів від пам’ятника Шевченка. Як з’ясувалося згодом, не маючи на проведення атракціону відповідних дозволів. Коли представники депутатського корпусу намагалися дізнатись, хто дозволив нахабам самовільно вдиратися на центральну частину міста і проводити незаплановане міроприємство, одесити зухвало відповідали, що усе «порішали» з «галавой сільради». Одного з депутатів та працівника місцевого кабельного телебачення, коли ті попросили циркачів показати дозвіл міськвиконкому на проведення такого фіґлярства у недозволеному місці, зухвальці просто послали на … У присутності секретаря Стебницької міської ради Романа Івасівки, котрий мовчки пройшов попри одеситів, вдаючи, що не чує, як безпідставно ображають його краянина за справедливі зауваження. Прикро вражена таким блюзнірством я поцікавилась у працівників міськвиконкому, хто і коли дозволив одеським фіглярам проводити циркову виставу буквально за декілька метрів від постаменту Великого Кобзаря, зневажаючи тим самим його Величне ім’я. І дізналась, що ніякого дозволу у одеситів не було і не могло бути. Депутати міськвиконкому у складі чотирьох чоловік під головуванням секретаря ради Романа Івасівки провели збори, склали відповідний протокол, під яким я навіть не побачила підпису міського голови і відповідної печатки, - оце й увесь дозвіл. І як вам таке відношення влади до своїх обов’язків? Гадаю, коментарі тут зайві.
 
Вікторія ЛИШИК




На сесії №11 депутат з партії "Свобода" підняв це питання


Переглядів: 1084 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 2
2 milady  
0
вай-вай!!!!! Чого тут злитись? Ну подумаєш, в центрі Стебника стали. Це ж не Дрогобич і не Трускавець.а тут з "головой сельськой ради уже всё порешали"....вай-вай

1 Spirit  
0

Ваш коментар оживить цей сайт
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
 
 Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Всього присутніх зараз на сайті: 1
Незареєстрованих: 1
Зареєстрованих: 0


Можливо зацікавить

 
Copyright Stebnik159 © 2024
Весілля, Хочу весілля,
Сайт управляється системою uCoz