Головна » 2011 » Вересень » 27 » Міська рада. Сесія №11
New Міська рада. Сесія №11
00:02:02
    Якщо попередня каденція лише співала "Ще не вмерла Україна", то теперішня ще й крім гімну молиться. Стебник вже в такому стані, що лишається й справді тільки молитися. Та й взагалі Бог Вам суддя за Ваші вчинки. Моліться. Правильно робите.
    Початок сесії відбувся о 10:30, хоч сесія мала початись з 10:00 і це тільки квіточки. Сам син Пецюха як депутат також в тому числі показує приклад як потрібно вчасно приходити на сесію, а також близкуче нам демонструє як можна переступивши лише поріг і не зареєструвавшись підняти руку для зарахування депутатського голосу. Фантастика! Стебник рулить. Дивимось відео.



    Наступне відео буде цікаве тим, хто б хотів мати власне автономне опалення. Що думає з цього приводу мер міста і на скільки це можливо. Яка ситуація по цьому питанні.



    Чи задоволені Ви роботою мера міста ? Чи не жалієте що його вибрали ? Яку б оцінку по п'ятибальній шкалі Ви б йому поставили ? На ці всі запитання можете відповідати під цією темою у форумі, а в наступному відео порушено таке питання: коли, якого числа буде звіт мера і його заступників ? Пройшов майже рік. Будем надіятись так як сказав мер "під кінець листопада, на початку грудня" ми почуємо звіт мера і його команди. Також надіємось, що нас завчасно проінформують, але не так як це зробив Калапач. Отже дивимось відео. Сам Пецюх повідомляє...




    Санітарний стан міста. Вивіз сміття



    Освітлення в Стебнику. Куди діваються кошти. Пропозиція щодо створення відповідної комісії.



    Прибирання в Стебнику.



    Інтернет. Поступає безліч скарг від людей, які живуть на п'ятому поверсі, які за власні кошти проводять ремонт власних дахів. Люди обурені тим, що працівники які проводять інтернет наносять їм матеріальну шкоду, а саме своїм перебуванням пошкоджують дахи



    Кабельне телебачення пана Марциха продовжує нелегально працювати й надалі, не дивлячись на те що не так давно ним займалась прокуратура. Про це знає кожен. В інетрнеті, в газетах і навіть по телевізору нелегальне стебницьке телебачення прославилось на цілу Україну. Здавалось б питання вирішено, але ні. На сьогодні плата за нелегальне кабельне телебачення становить 15грн, при цьому працюють 30 каналів. На іншму кабельному телебаченні, що працює легально показує 60 каналів і вартістю 27 грн в місяць. Що вигідніше 27 чи 15 ? Краще дешевше. Тоді легальне кабельне телебачення несе не малі втрати. В міській раді нарешті почали торкатись і цього питання.



    Прохання від жителів приватного секору про пільгові місця в маршрутках



    Де є дозвіл на перебування зоопарку в місті Стебнику ? Комісія на чолі з Івасівкою підписала протокол без мокрої печатки. На цьому відео депутати знову піднімають це питання. Бачимо, що депутат Асафат відсутній. Можливо не хотів щоб його особисто спитали про зоопарк. Івасівка розяснює дипутатам, що нічого страшоного не сталось, що зоопарк приїхав лише на дві години. Але нас цікавить наступне: чому зоопарк встановили іменно в самому центрі перед пам'ятником Тараса Шевченка ? Мер не захотів виходити і повідомив, що цим питанням займається комісія. Гаразд. Секретар ради Івасівка також з депутатом Асафатом були на місці, покрутились і пішли. Пахне взяткою.



    Було піднято питання знову про перекриття дороги в центр



    Як прокоментувати наступне відео ?



    Нарешті правду розкрили



    Питання про приватизацію кімнат по вулиці Симоненка і Бандери



    Мер на автопілоті. Це просто ржач



    Звіт головного бухгалтера міської ради про "Виконання міського бюджету...."



    Поточний ремонт старого автомобіля (ВАЗ 2105) всього за більше ніж 15 000



    Пецюх і його заступники хочуть по 30% премії



    По вул Мельника 4а скоріш за все продадуть на конкурсній основі з другого по п'ятий поверх. Мер заспокоює "до цього питання треба вернутися, а зараз ми голосуємо за відміну цього рішення". Надіємось що цей будинок не продадуть як той гуртожиток що в центрі, в якому квартири придбали самі ж депутати

Переглядів: 1120 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Ваш коментар оживить цей сайт
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
 
 Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Всього присутніх зараз на сайті: 1
Незареєстрованих: 1
Зареєстрованих: 0


Можливо зацікавить

 
Copyright Stebnik159 © 2024
Весілля, Хочу весілля,
Сайт управляється системою uCoz