Головна » 2012 » Жовтень » 12 » Будь моїм господарем, я стану твоїм вірним другом
New Будь моїм господарем, я стану твоїм вірним другом
23:16:34
Будь моїм господарем, я стану твоїм вірним другом

 

   Сьомого жовтня в Народному домі м. Стебника, відбувся благочинний концерт з нагоди Всесвітнього дня захисту тварин. Організаторами свята були Товариство захисту тварин (голова товариства Наталія Петрицин), якому невдовзі виповниться чотири роки та працівники Народного дому. Розпочалося свято концертною програмою за участю самодіяльних естрадних гуртків та маленьких стебничан-танцюристів, які розважали публіку своїми кумедними виступами та майстерним виконанням концертних номерів. Біля входу до зали, що приємно вражало перехожих, нас зустріли маленькі бездомні цуценята зі святковими стрічками на шиї. Їхні оченята благально дивилися на людей, наче промовляли: „Візьми мене до себе, я буду твоїм найкращим другом!
І ніколи тебе не зраджу!”. Бажаючих і охочих стати господарями бездомних цуценят знайшлося небагато. Двоє дівчаток взяло двох бездомних вихованців того таки дня. Інших двох цуценят стебничани „відібрали” наступного дня. Загалом, на утриманні товариства перебуває 15 маленьких цуценят та два дорослих вихованці.

     

    Під час виступу п. Наталія наголосила, що в нашому суспільстві існує не проблема тварин, а проблема людської моралі. Бо ж нинішні бродячі собаки колись мали своїх господарів, які їх пізніше зрадили, викинувши на вулицю. За час роботи організації було віддано в добрі руки понад 100 котиків та кошенят, простерилізовано більше 60-и собак, більшість з яких знайшли свої домівки. Нещодавно товариство зазнало невимовної втрати. Відійшла у вічність одна зі співзасновниць організації Наталія Котормус., яка для бездомних була дбайливою „матусею”. Але добрі справи продовжують голова товариства та її заступник Марія Сельмах, які разом з волонтерами підбирають бідолашних чотиролапих на вулиці, шукають їм господарів та займаються їх стерилізацією.
Вікторія ЛИШИК
Переглядів: 847 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ваш коментар оживить цей сайт
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
 
 Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Всього присутніх зараз на сайті: 1
Незареєстрованих: 1
Зареєстрованих: 0


Можливо зацікавить

 
Copyright Stebnik159 © 2024
Весілля, Хочу весілля,
Сайт управляється системою uCoz