Щоб забрати лишні банери та рекламу (яку ми не встановлювали) та мати більші можливості необхідно зареєструватись або ввійти| RSS
Головне меню Фотогалерея Статті Файли
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: spiritlev  
Форум » Торговий центр » Комп'ютерна техніка » 4 Port KVM Switch DKVM-4K
4 Port KVM Switch DKVM-4K
andriy159Дата: Середа, 21.10.2009, 15:41:26 | Сообщение # 1
Лідер
Группа: Засновник
Сообщений: 388
Статус: Відсутній
Хто не знає - це свіч для роботи з багатьма системними блоками, але одним монітором, мишкою та клавіатурою.
Його робота полягає в швидкому переключенні з одного системного блоку на інший одною комбінацією або кнопочкою на самому свічі
Підтримує до чотирьох системних.

Важко буде говорити про переваги й недоліки оскільки я не маю з чим порівнювати.

ПЕРЕВАГИ: лише комбінацією швидко два рази натиснути Scroll Lock (надалі буду позначати Scroll Lock*2) та натиском на цифру від 1 до 4 можна здійснити швидке переключення. Ще також діє така схема Scroll Lock*2, клавіша вправо = наступний, а вліво - попередній. Scroll Lock*2, B - виключаємо Beep сигнал. Якщо системники були виключені і включити будь-який, то пристрій автоматично переключиться на нього. Окремого живлення не потребує. В комплекті присутні кабелі для двох системників, достантьої довжини. Кабель - один шнур який має розгалуження на мишку, клаву й монітор і на другому кінці аналогічно (в системник)

НЕДОЛІКИ: його немає де розмістити, кабеля товсті й не гнуться так щоб їх можна було б сховати а пристрій тримати на виду (можна його десь сховати). В ночі коли всі сплять Beep сигнал видає. Відключення його нічого не дає, оскільки при натиску Scroll Lock*2 видається звук готовності а при виборі 1-4 ще один звук. Відключення з допомогою Scroll Lock*2, B - не відключає сигналу готовності а лише другий.

РЕКОМЕНДУЮ: якщо у Вас лише один монітор і більше двох системників, то це пристрій незамінимий. Не потрібно купляти два монітори, дві мишки, дві клавіатури й думати де це все можна розмістити.

Прикрепления: 5342889.jpg (52.9 Kb)
 
andriy159Дата: Середа, 21.10.2009, 15:50:08 | Сообщение # 2
Лідер
Группа: Засновник
Сообщений: 388
Статус: Відсутній
наразі в мене знаходиться окремо внизу. системні блоки ось так розміщені.

Провода мишки і клавіатури через мебель не досягали, тому я розрізав кабель і продовжив його залишками ветапари та з"єднав ще раз біля самого свіча.

Проводки дуже багато біля системних, але після їх підключення я скріпив їх ізолентою згрупувавши деякі, наприклад щоб аудо кабеля можна було легко в будьякий момент витянути. Скріпити їх треба. Для чого? Вони не путаються. Якщо щось сталось з системний, його можна зняти, відвести, привести, підняти жмут проводів і повтикати лише гнізда а не шукати з плутанини який де кабель.


Прикрепления: 5834551.jpg (39.5 Kb) · 9524366.jpg (31.2 Kb) · 9759668.jpg (35.8 Kb)
 
andriy159Дата: Середа, 21.10.2009, 15:52:44 | Сообщение # 3
Лідер
Группа: Засновник
Сообщений: 388
Статус: Відсутній
Кабеля проходять за стінкою, тому мій робочий стіл чистий і провода не валяються по хаті. Єдине інколи приходиться підключати то переносний хард, то фотоапарат, то камеру але вже на передній панелісистемних блоків
 
Форум » Торговий центр » Комп'ютерна техніка » 4 Port KVM Switch DKVM-4K
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Copyright Stebnik159 © 2024
Весілля, Хочу весілля,
Сайт управляється системою uCoz